image/svg+xml
image/svg+xml

Bartın Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Için Uluslararası Öğrenci Başvuruları Sonuçlandı

18 Haziran – 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında uluslararası öğrenci statüsünde Üniversitemiz programlarına alınan başvurular sonuçlanmıştır.

Bölümümüze normal öğretimde 20 asıl ve 22 yedek öğrenci kayıt hakkı kazanırken, ikinci öğretime ise 18 öğrenci asıl olarak kayıt hakkı kazanmıştır.

Bölümümüz sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Üniversitemiz bölümlerine asıl olarak yerleşen öğrencilerin kayıtları, 13-17 Ağustos tarihleri arasında kayıt hakkı kazanılan akademik birimden yapılması gerekmektedir.

 

Adayların kabul mektupları adayların e-posta adreslerine gönderilmiş olup aynı zamanda başvuru sonuç ekranından da indirebilirler.

 

Üniversitemiz bölümlerine yedek olarak yerleşen öğrencilerin kayıtları ise 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında kayıt hakkı kazanılan akademik birimden yapılacaktır.

 

Üniversitemiz bölümlerine asıl olarak yerleşen öğrencilerin kayıtları bittikten sonra boş kalan kontenjan kadar sırasıyla yedek olarak yerleşen öğrencilere 29 Ağustos 2018 tarihinde kabul mektupları gönderilecektir. Bu adaylar, kabul mektubunu e-posta adreslerinden ve başvuru sonuç ekranından temin edebilecektir.