image/svg+xml
image/svg+xml

Öğrencilerimiz 15. International Supply Chain Camp'e Katıldılar

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulubü tarafından 28-29 Ocak olmak üzere 2 gün süren 15. International Supply Chain Camp (15. Uluslararası Tedarik Zinciri Kampı) adlı etkinlik düzenlendi. Üretimden satışa, ticaretin kalbi tedarik zincirinin zirvesinde yer alan firmaların, üst düzey yöneticileri, ülkenin dört bir yanından katılımcılarla bu etkinlikte buluştular. Etkinlikte, eğitici seminerlerin yanı sıra zengin fuar alanı, interaktif içerik ve teknik geziler gibi imkanlar sunuldu. Ayrıca üniversite öğrencileri, firmalarla doğrudan iletişime geçme, staj fırsatı yakalama ve network edinme imkanları elde ettiler. Seminerde Google, THY, Mercedes, Pepsico, Samsung, Nivea, Tadım, LCW ve Fevzi Gandur Lojistik gibi şirketlerin yetkilileri yer aldılar. 


Bölüm Öğrencilerimiz de 15. International Supply Chain Camp'e Katıldılar

Bölümümüz öğrencileri için de oldukça önemli olan bu etkinliğe, bazı öğrencilerimiz katılma fırsatı yakaladılar. Tedarik Zinciri, Lojistik ve İş Dünyası hakkında güncel ve pratik bilgiler edinen öğrencilerimiz etkinlikten oldukça memnun ayrıldılar. Etkiliğe katılım sağlayan öğrencilerimizden Yaren Yılmaz etkinlik hakkında memnuniyetinden bahsederek, "Etkinlik profesyonel hazırlanmış olup gelen katılımcıların anlattıkları akıcı ve verimliydi. Etkinlikte ilgi-alaka oldukça iyiydi, yiyecek içecek imkanları bile bulunmaktaydı. Katılımcılar kendi hayatları, çalıştığı yerlerin tarihçesi, mevcut durumu ve ileride nasıl yön izleyecekleri konularında bilgilendirmelerde bulunmakla birlikte bize de yararlı pek çok tavsiye de bulundular. Tüm bunları hem komik hem de bilgilendirici bir şekilde anlatıldı. Ayrıca kendi çalıştıkları markalardan bize küçük hediyelerde verdiler. Organizasyonda emeği geçenlere ve bize bu organizasyonu haber veren bölüm hocalarıma çok teşekkür ederim" dedi. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimizden Burhan Yağız Yurtoğlu, Doğukan Öztaş ve Aziz Ataniyazov'da organizasyonla ilgili ayrı ayrı memnuniyetlerini bildirerek, staj konusunda ayrıntılı bilgi aldıklarını vurguladılar. Ayrıca çeşitli çekilişler düzenlenen etkinlikte öğrencimiz Doğukan Öztaş yabancı dil eğitimi için hak kazandı. 


Bölüm olarak Yıldız Teknik Üniversitesine, Kalite ve Verimlilik Kulubüne ve bu etkinlik için katkı sunan herkese teşekkür eder, Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanında daha fazla etkinlik düzenlenmesini dileriz. Ayrıca katılım sağlayan öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

  • Altı TÜBİTAK 2209-A Projemiz Kabul Aldı

  • Lojistik Söyleşilerinin ilk konuğu Emy Lojistik'ten Meral KAYA oldu

  • Sosyalfest'te Bölümümüzden Bir Proje Finalist Oldu

  • Dr. Öğr. Üyesi Kadrosuna Atama

  • Bölümümüz öğrencileri ile danışmanlık toplantılarımız gerçekleşti

  • Lojistik Günlükleri-2 düzenlendi

  • Lojistik Günlükleri'nin ilki düzenlendi

  • LOGITRANS İstanbul Fuar Ziyareti

  • Kariyer.net ile Mülakat 101 ve İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü Etkinliklerimiz Gerçekleşti

  • Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabahattin ÇETİN Proje ve İnovasyon Alanında Ödül Aldı