TÜBİTAK 2237-A Destekli Kentsel Lojistik Eğitimi 25-27 Ekim'de Gerçekleşecek

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Halil Karlı’nın yürütücülüğünde, Doç. Dr. Sabahattin Çetin ve Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Topcu’nun eğitmen olarak katkı sunduğu “Kentsel Lojistik Sorunlarına Etkin Çözümler” başlıklı eğitim programı, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında hayata geçirilecek olan bu proje, Bartın Üniversitesi koordinatörlüğünde, Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ve Giresun Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü işbirliğiyle gerçekleştirilecektir. Eğitim programı, 25-27 Ekim 2024 tarihlerinde, Uluslararası Ticaret ve Lojistik ve Lojistik Yönetimi lisans öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenecektir.