Beşinci Sektör Oturumu'nda Konuğumuz Hakan Karaca Oldu

Bölümümüz tarafından beşincisi düzenlenen sektör oturumu etkinliğinde Bartın Gümrük Müdür Yardımcısı Hakan Karaca konuğumuz oldu.. Hakan Karaca, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri ve kariyer fırsatlarını paylaşmak üzere etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlik, öğrencilere sektördeki pratik bilgileri ve deneyimleri aktarma amacıyla düzenlenmişti. Bartın Gümrük Müdür Yardımcısı Hakan Karaca'nın katılımıyla birlikte, öğrenciler hem gümrük işlemleri hem de uluslararası ticaret ve lojistik alanlarında önemli bilgiler edinme fırsatı buldular.

Karaca, konuşmasında gümrük ve gümrük işlemleri ilgili konulardan bahsederken, öğrencilere sektördeki kariyer olanakları hakkında da bilgi verdi. Ayrıca, gümrük alanında karşılaşılabilecek zorluklar ve çözüm önerileri üzerine deneyimlerini paylaştı.

Bölümümüz öğrencileri, Hakan Karaca'nın deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalanarak sektördeki gelecek kariyer adımları için önemli ipuçları elde ettiler.

Etkinlik sonunda Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Halil Karlı tarafından Hakan Karaca'ya bir teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinlik, öğrencilerin sektördeki güncel gelişmeleri takip etmelerine ve alanlarında uzman konuşmacılarla etkileşimde bulunmalarına olanak sağlamış oldu.

Bu tür etkinlikler, üniversite öğrencilerinin teorik bilgilerini pratik deneyimlerle birleştirmelerine ve sektörde başarılı bir kariyer için gereken donanımı kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Bölümümüz, öğrencilerine sektörle bağlantılı etkinlikler düzenleyerek onların mesleki gelişimine katkı sağlamaya devam etmektedir.

Haber eklenme tarihi: 07.05.2024

• Dr. Mehmet Said KÖSE Amfisi Törenle Açıldı