Bölüm Kurulu Toplantımız Gerçekleşti

2 Mayıs 2024 tarihli bölüm kurulu toplantımız gerçekleşti. Toplantıda akreditasyon komisyonunun önerisiyle bölüm danışma kurulu oluşturuldu. Her akademik yıl bahar döneminin son haftasında bölüm danışma kurulu ile toplantı yapılmasına karar verilirken ilk bölüm danışma kurulu toplantısının 29.05.2024 saat 15.00'te çevrimiçi olarak yapılmasına karar verildi.

Bununla birlikte bölüm kurulu toplantımızda her dönem başında yapılan bölüm danışmanlık toplantılarının devamına ve bu sisteme dönem sonu danışmanlık toplantısının da eklenmesine karar verilirken ilk dönem sonu danışmanlık toplantısının da 21.05.2024 saat 12.30'da yüz yüze yapılmasına kararlaştırıldı. Ayrıca, bölüm danışmanlık toplantılarında ele alınacak konuların standart olması için bir toplantı tutanağı içeriği oluşturulmuştur. Bu standart konular; dönemdeki dersler ile ilgili ders içerikleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, bölümün eğitim amaçları ve öğrenme çıktıları, staj ve kariyer imkanları, ÇAP-Yandal süreç ve olanakları, öğrenci değişim programları ve bağımlılık konularında bilgilendirme yapılarak görüş alışverişinde bulunmaktan oluşmaktadır. Bölüm danışmanlık toplantısı afişi aşağıda yer almaktadır.

Haber eklenme tarihi: 02.05.2024
  • Dr. Mehmet Said KÖSE Amfisi Törenle Açıldı