KOBİ'lerin İhracat Engelleri Üzerine Bilimsel Makalemiz Yayınlandı

Bartın İli Dış Ticaret Analizi adlı Bilimsel Araştırma Projemizden türetilen KOBİ’lerin İhracat Engelleri: Bartın İli Örneği adlı makalemiz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 23. sayısında yayınlandı. Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin ÇETİN, Dr. Öğr. Üyesi Emine GENÇ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Said KÖSE,  Arş. Gör. Yunus Emre TOPCU ve Arş. Gör. Halil KARLI olmak üzere bölüm hocalarımızın tamamının yer aldığı makalede Bartın'da faaliyet gösteren KOBİ’lerin ihracat engelleri tespit edildi ve bu engellere yönelik öneriler getirildi. Makalemize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz..

• Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabahattin ÇETİN Proje ve İnovasyon Alanında Ödül Aldı