Öğrencilerimizden Örnek Davranış

2021-2022 Akademik Yılı Güz Döneminde üçüncü sınıf öğrencilerimize verilmekte olan Dünya Ekonomisi seçmeli dersinin üçüncü haftasında Sürdürülebilir Kalkınma, Çevre Sorunları ve Küresel Isınma konusu işlenmişti. Bu derste sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesinin önemi üzerinde durulmuş ve yapılması gerekenler öğrencilerimizle tartışılmıştı. Üniversitemizin sahip olduğu 'tribünde değil odağında ol' anlayışıyla hareket öğrencilerimiz ders sonunda bir çevre temizleme etkinliği düzenlemeye karar vermişlerdi.

Etkinliği gerçekleştirmek için Bartın'da bulunan Yalı Sevgi Parkını seçen öğrencilerimiz burada yoğun bir çevre temizliği gerçekleştirdiler. Sürdürülebilir Kalkınmanın en önemli boyutlarından biri olan çevre boyutunun bilincinde olan öğrencilerimiz ait olduğumuz çevreyle savaşmak yerine, onunla barışık bir hayat tarzının içselleştirilmesi gerektiğinin mesajını verdiler.

Bölüm olarak etkinlikte yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

• ÇAP Mezunu Öğrencilerimiz ÇAP Deneyimlerini Paylaştı

• Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı