Öğrencimiz Mahinur Çakan TÜBİTAK 2209 Projesinin Sonuçlarını Paylaştı

Mahinur Çakan'ın yürüttüğü "Türkiye'de Akıllı Lojistik Teknolojilerinin Kullanımı, İnsan Kaynağına Etkisi ve Çalışanların Akıllı Lojistik Teknolojilerine Bakış Açısı" başlıklı TÜBİTAK 2209 projesi, lojistik sektöründe yaşanan değişim ve teknolojik dönüşümün insan kaynağı üzerindeki etkilerini mercek altına aldı.

Projenin danışmanlığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Emine Genç liderliğindeki çalışma, Türkiye'deki lojistik sektörünün rekabet gücüne katkı sağlamayı hedefliyor. Proje kapsamında yapılan araştırmalar, akıllı lojistik teknolojilerinin Türkiye'deki lojistik işletmelerindeki kullanımını, bu teknolojilerin insan kaynağına etkisini ve çalışanların bu teknolojilere bakış açısını detaylı bir şekilde inceledi.

Mahinur Çakan, proje kapsamında yürüttüğü çalışmaları Fakültemiz Konferans Salonu'nda bir sunumla paylaştı. Sunumda, akıllı lojistik teknolojilerinin lojistik sektöründeki yaygınlığı, işletmelerin bu teknolojilere yönelik tutumları ve çalışanların teknolojiye uyum sağlama süreçleri ele alındı.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Metin Saban da etkinliğimize katılım sağladı. Ayrıca bölüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz etkinliğe katılım sağladı.

Bölüm olarak Mahinur Çakan’a verimli sunumu için teşekkür eder, başarıyla sonuçlandırdığı TÜBİTAK 2209 projesi için Mahinur’u ve danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Genç’i tebrik ederiz. Ayrıca bu anlamlı günde BARÜ UTL ailesini yalnız bırakmayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’a ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Metin Saban'a teşekkürü bir borç biliriz.

Haber eklenme tarihi: 07.05.2024

• Dr. Mehmet Said KÖSE Amfisi Törenle Açıldı