Reysaş Holding Ziyaret Edildi

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine GENÇ ülkemizin önde gelen yatırımcılarından Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Durmuş DÖVEN'i makamında ziyaret ederek bölüm öğrencilerine yönelik staj ve iş olanakları ile üniversitemizin ihtisaslaşma alanına yönelik proje ortaklıkları başta olmak üzere lojistik alanına ilişkin görüş alışverişinde bulunmuştur. Eğitime yönelik yatırım ve destekleri ile bilinen Sn. Durmuş DÖVEN üniversitemiz ve bölümümüze yönelik her türlü desteğe hazır olduğunu belirtmiştir. Kendilerine ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

• Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabahattin ÇETİN Proje ve İnovasyon Alanında Ödül Aldı