Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü Kuruldu

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü kurulması amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Programda üyelik kayıtlarının yapılması ile birlikte yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimi de yapıldı. 81 öğrencinin üye olduğu programda başkanlık seçimi için bölümümüz öğrencilerinden İbrahim Enes Can ve Bilal Oğuzhan Kurt aday oldular. Adaylar birer sunumla kendilerini ve vaatlerini kulüp üyelerine anlattı ve kulüp üyeleri tarafından kendilerine gelen soruları cevaplandırdı. Seçim sonucunda İbrahim Enes Can 37 oyda kalırken, Bilal Oğuzhan Kurt 44 oy alarak Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü'nün ilk başkanı olmaya hak kazandı. Başkan Bilal Oğuzhan Kurt başta olmak üzere diğer aday İbrahim Enes Can ve programa katılan tüm kulüp üyelerine bölüm olarak tebriklerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.
  • ÇAP Mezunu Öğrencilerimiz ÇAP Deneyimlerini Paylaştı

• Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı