Bölümümüz Öğretim Elemanları Filyos Endüstri Bölgesindeydi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz’deki keşifler ve Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesiyle ilgili bilgiler verdi. Filyos Endüstri Bölgesinde yer alan operasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemizle ortak projeler yürütme konusunda mutabakata varıldı.

Toplantı sonrasında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun vasıtasıyla TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve üniversitemiz öğretim elemanları arasında bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.  Bölümümüz öğretim elemanları Arş. Gör. Yunus Emre Topcu ve Arş. Gör. Halil Karlı ve üniversitemizin diğer bölümlerinden öğretim üyelerinin yer aldığı toplantı sonrasında bir hatıra fotoğrafı çekildi.

• Akreditasyon Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• Staj Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı