Bölümümüz Akreditasyon Komisyonu Toplantı Gerçekleştirdi

Bölümümüz akreditasyon komisyonu bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda program eğitim amaçları ve program öğrenme çıktılarının ölçülmesi amacıyla bir ölçme değerlendirme sistemi oluşturulmasına ve 2024 yılı itibariyle uygulanmasına karar verilmiştir. Ek’de sunulan “Mezun Bilgi Anketi”, “İşveren Mezun Değerlendirme Anketi” ve “Mezun Aşamasında Olan Öğrenci Anketi” oluşturularak bölüm kurulunun kararına sunulmasına karar verilmiştir. Oluşturulan anketlerin mezunlara ve işverenlerine her yıl Nisan-Mayıs aylarında, mezun aşamasında olan öğrenci anketinin ise üniversite akademik takvimine uygun olarak her yıl bahar yarıyılının son ders haftasında Akreditasyon Komisyonu sorumluluğunda Mezunlarla İletişim Komisyonu ile işbirliği içerisinde uygulanmasına karar verilmiştir.

Ekler:

Mezun Aşamasında Olan Öğrenci Anketi için tıklayınız