Öğrencilerimiz 17. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nda Birinci Oldular

Mars Lojistik ve LODER (Lojistik Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen ve bu yıl 17’ncisi düzenlenen 2020 Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’na bölümümüz öğrencilerinden Melek EFE, Eray KİRENCİ, ve Gizem Sefa KİREÇÇİ takım olarak katılmış ve finale kalmışlardı. Bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Halil KARLI danışmanlığında yarışmaya özveriyle hazırlanan öğrencilerimiz birinciliği üniversitemize ve bölümümüze getirdiler. Toplam 67 takımın arasından birinci olan öğrencilerimiz büyük bir başarı gösterirken 4500 tl para ödülü ve Mars Lojistik'de staj hakkının da sahibi oldular. "Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları" alanında ihtisaslaşan üniversitemiz bu birincilikle ihtisaslaşma alanına yakışır bir performans gösterdi.  Öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Akreditasyon Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

• Staj Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı