LOGITRANS İstanbul Fuar Ziyareti

15-17 Kasım tarihlerinde İstanbul'da Mimar Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen Logitrans lojistik fuarına bölüm hocalarımız ve öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık. 16.724 ziyaretçinin katıldığı, aralarında Turkish Kargo, Ekol Lojistik, Arkas Lojistik, Sarp Intermodal, Logitrans Lojistik Siber Yazılım gibi lojistik ve lojistik yazılım firmalarının yanı sıra  UTİKAD ve Hizmet İhracatçıları Birliği kuruluşlarının da standının bulunduğu fuarda 23 ülkeden 171 şirketin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz standlarda şirketlerden işe kabul süreçlerine ve staj imkanlarına yönelik bilgiler aldı.
  • Bölümümüz Akreditasyon Komisyonu Toplantı Gerçekleştirdi

• Altı TÜBİTAK 2209-A Projemiz Kabul Aldı

• Lojistik Söyleşilerinin ilk konuğu Emy Lojistik'ten Meral KAYA oldu

• Sosyalfest'te Bölümümüzden Bir Proje Finalist Oldu